Bier promotie

Op bierpromoties.be worden alle bierpromoties van warenhuizen in België vermeld. Een bier promotie is een aanbieding waarbij bier goedkoper wordt verkocht. Een bier promotie kan ook een speciale actie zijn met een gratis bier glas, een gratis bier opener of andere gadgets. Bierpromoties.be is bijna net als promobutler.be, maar dan een stuk overzichtelijker.

Bierpromoties in warenhuizen

België is een echt bierland en Belgische bieren zijn over de hele wereld erg populair. Al deze bieren zijn ook gewoon in ons eigen land te koop. Regelmatig wordt bier goedkoper en met korting aangeboden in warenhuizen in België. Bierpromoties.be houdt elke week alle folders van warenhuizen in de gaten en wij noteren de bier promoties. Elke promotie wordt toegevoegd aan één de pagina’s op de site: promoties van bakken bier, promoties van flessen bier, promoties van blikjes bier of promoties van fusten bier.

Er zijn een aantal grote warenhuizen in België zoals Delhaize, Carrefour, Intermarché en Colruyt. In bijna elke folder staan wel bier promoties en deze worden dagelijks door ons op deze site verzameld en weergegeven. De meeste promoties gelden voor een week. Ook kleinere supermarkten als de Louis Delhaize, Spegelaere en Tecno hebben bier promoties. Deze worden uiteraard ook vermeld op de site.

Op bierpromoties.be staan dus alle aanbiedingen van bier en de promoties worden dagelijks geupdate! 

Voorbeeld van een bier promotie

Als er van een bepaald bier een promotie bij een warenhuis is dan vermelden we het als in het voorbeeld. Bij elke bier promotie staat om welk biermerk het gaat (Maes in het voorbeeld) en we zetten een afbeelding van de verpakking en een tekst erbij. In dit geval dus "Bak met 24 flesjes van 0,25 liter”.

Aan de onderkant van de bier promotie vermelden we de van prijs, voor prijs en de prijs per liter. In het voorbeeld:

Van prijs: €10,28
Voor prijs: €9,43
Literprijs: €1,57

Bij elke bier promotie staat het logo van het warenhuis waar de korting geldig is en onderaan staat de einddatum van de promotie vermeld.

Soorten bier

Bierpromoties.be houdt dagelijks de promo’s bij van verschillende soorten bier, zoals bruin bier, blond bier, radler en wit bier.

Er zijn vaak grote biermerken in de promo zoals Maes en Jupiler, deze hebben beide een alcoholpercentage van 5,2%. Naast gewone pils, is er ook vaak speciaalbier in de promotie, zoals Grimbergen, Leffe of La Chouffe.

Dus ieders favoriete bier is te vinden op bierpromoties.be!

Promotie per bier verpakking

Op de website van bier promotie kunt u aanbiedingen van verschillende verpakkingen vinden:

- Bier bakken met 24 of 12 flesjes bier
- Bier flessen in verpakkingen van 4, 6 of 8 flessen
- Bier blikken in verpakkingen van 6, 8 of 12 blikken
- Bier fusten van 20, 30 of 50 liter

Ruime keus aan verpakkingen met korting, en altijd goedkoper dan de normale prijs. U kunt veel geld besparen.

Geld besparen met goedkoop bier

Bierpromoties.be krijgt elke dag een update met de meest actuele bier aanbiedingen. Door voor uw wekelijkse boodschappen even op de site te kijken, kunt u al snel veel euro's besparen. Alle promoties staan op één plek en dat bespaart u veel tijd, omdat u niet verschillende folders door hoeft te nemen.

Goedkoop bier voor een feestje

Geeft u een feestje? Dan moet u natuurlijk wel genoeg bier in huis hebben. Haal genoeg bakken bier in huis voor uw gasten met flinke korting! Bierpromoties.be heeft de meest actuele promoties verzameld waardoor u nooit te veel geld uitgeeft.

Hoeveel bier heeft u nodig voor een feestje?

Gemiddeld kunt u uitgaan dat er elk uur per persoon 2 flesjes van 0,30 liter worden gedronken. Voor grote drinkers gaat u uit van 3 flesjes van 0,30 liter per uur. Afhankelijk van hoe lang uw feestje duurt en het aantal gasten, kunt u makkelijk uitrekenen hoeveel bakken bier u in huis moet halen. En een extra bak voor de zekerheid kan nooit kwaad!

Denkt u er ook even aan dat gasten die met de auto komen minder bier drinken.